Nytt tillskott i Kronhusbodarna

stefan-salomonsson-smideri

 

Vi kan med glädje berätta att Kronhusbodarna får utökning och det är inte mindre än en silversmed som flyttar in! Stefan Salomonsson är smeden som slagit upp portarna under sommaren. Här hittar du handgjorda silverringar, armband, halsband, amuletter och allt vad du kan tänka dig. Är du sugen på att själv hugga i så kommer Stefan hålla i kurser med silversmide som du kan förboka, och även några drop-in platser.

 

Du kommer kunna beställa smycken efter dina önskemål, reparera gamla smycken och strosa runt i shoppen. Fastän fokuset är på silver så kommer det även att gå att beställa och även lämna in guldsmycken för reparation. Stefan är en gedigen och rutinerad silversmed och hans hantverk är något utöver det vanliga. Vi strosade runt i butiken lite och blev genast förälskade i många utav hans senare verk. Ni kan se många av hans verk på hans Facebook-sidan genom att söka på S.Salomon Jewelry.

 

Under sommaren så är det en perfekt tid att komma och hälsa på i Kronhusbodarna då många butiker har roliga event och även någon marknad kan dyka upp. Vi kan starkt rekommendera att kika in på Café Kronhuset och testa deras halstrade gravad lax med rom och färskpotatis.