Jul vid Kronhusbodarna 2016

kronhusbodarna-jul

Kronhusbodarna är självklart en väldigt speciell plats när julen är på ingång, och detta året så kommer det finnas en julmarknad vid Kronhusbodarna igen!

Fram till och med den 23e december så är julmarknaden öppen vilket tar plats vid Kronhusområdet. Det kommer vara julkonserter, kurser hur man julbakar äkta svenska julgodsaker, julbord, guidade turer av Kronhuset och mycket mer. Alla butiker kommer givetvis att hålla öppet men även mindre hantverkare kommer att sälja i stånd där allt från hemlagad sylt, smycken, bakverk, kläder, pyssel och allt du kan tänka dig säljs. Julgranar kommer givetvis att vara till salu så att du kan köpa hem dig en gran och få den riktiga jullukten i huset!

Vill du uppleva en riktig jul så är det definitivt till Kronhusbodarna du ska vända dig. Oavsett om du vill lära dig att göra ditt eget julpynt och julbakelser så kan du lära dig att göra det på plats, eller så kan du köpa hem högkvalitativt julfika och avnjuta det hemma. För att hålla full koll på vad som händer vid Kronhusbodarna under juletid så kika in på deras Facebooksida där all info om uppträdanden, workshops och allt annat om marknaden finns med!